XXIV Festival folklòric d’Eivissa MARE NOSTRUM

Un any més arriba el Festival Folklòric Mare Nostrum, aquest any es celebra els dies 17 i 18 de setembre. Nou grups folklòrics, cinc colles d’Eivissa i la resta de Càceres, Múrcia, Mallorca i Menorca, hi participen aquest cap de setmana. El Festival està organitzat per la Federació de Colles de Ball i Cultura Popular d’Eivissa, amb el patrocini del Consell d’Eivissa i la col·laboració dels ajuntaments de l’illa.

PROGRAMA:

Dissabte 17 de setembre

A les 19.30 h al Port de sa Cala (Sa Cala de Sant Vicent).

En el cas que faci mal temps, l’acte es traslladarà al Pavelló Esportiu de l’Escola de Sant Miquel.

XXIV FESTIVAL FOLKLÒRIC D’EIVISSA MARE NOSTRUM, amb la participació dels grups:

· Estol de Tramuntana, de Sóller (Mallorca)

· Grup Folklòric La Serrana, de Piornal (Càceres)

· Grup Folklòric Sant Isidre, de Ciutadella (Menorca)

· Peña Huertana El Cuartillo, de Múrcia

· Colla de Sant Rafel, d’Eivissa

Diumenge 18 de setembre

· A les 12.00 h al passeig de ses Fonts de Sant Antoni, actuació de la Peña Huertana El Cuartillo, de Múrcia, amb Sa Colla de Can Bonet.

· A les 11.00 h a la plaça de Sant Agustí, actuació del Grup Folklòric Sant Isidre, de Ciutadella, amb el Grup Folklòric Sa Colla des Vedrà.

· A les 12.30 h a la plaça de l’Església de Sant Carles de Peralta, actuació del Grup Estol de Tramuntana, de Sóller, amb Sa Colla de Ball Pagès de Sant Carles de Peralta.

· A les 12.00 h a la plaça d’Antoni Albert i Nieto de Vila, actuació del Grup Folklòric La Serrana, de Piornal, amb el Grup Folklòric Sa Colla de Vila.

Recent Posts

Leave a Comment