XXV Festival folklòric d’Eivissa MARE NOSTRUM

Un any més arriba el Festival Folklòric Mare Nostrum, aquest any es celebra els dies 16 i 17 de setembre. Vuit grups folklòrics, quatre colles d’Eivissa i la resta de Tenerife, Pontevedra, Lleida i un grup de França, hi participen aquest cap de setmana. El Festival està organitzat per la Federació de Colles de Ball i Cultura Popular d’Eivissa, amb el patrocini del Consell d’Eivissa i la col·laboració dels ajuntaments de l’illa.

PROGRAMA:

Dissabte 16 de setembre

A les 19.30 h a l’Auditori Caló de s’Oli (San Josep de sa Talaia)

En el cas que faci mal temps, l’acte es traslladarà a l’interior de l’auditori.

XXV FESTIVAL FOLKLÒRIC D’EIVISSA MARE NOSTRUM, amb la participació dels grups:

· Asociación folclórica Los Doniz, de Tenerife

· Grupo de Música y Baile Tradicional Trébede, de Pontevedra

· Grup Sardanista Estol, d’Agramunt (Lleida)

· Provincias do Minho-Chelles, de Chelles (França)   

· Colla d’Aubarca, d’Eivissa

Diumenge 17 de setembre

· A les 11.00 h al passeig de Vara de Rey d’Eivissa, actuació del Grup Sardanista Estol d’Agramunt amb el Grup Folklòric Sant Jordi de Ses Salines.

· A les 11.00 h a la plaça de Jesús, actuació del Grup Folklòric Los Doniz, de Tenerife, amb el Grup Folklòric Sa Colla de l’Horta.

· A les 12.30 h al pati del centre polivalent de Sant Mateu d’Aubarca, actuació del grup folklòric Provincias do Minho-Chelles, de França, amb sa Colla d’Aubarca.

· A les 12.30 h a la plaça de l’Església de Sant Joan de Labritja, actuació del Grupo de Música y Baile Tradicional Trébede, de Pontevedra, amb sa Colla de Labritja.

Recent Posts