[vc_row][vc_column][mk_image src=»http://www.ballpages.cat/wp-content/uploads/2017/05/GF-Sa-Colla-des-Vedrà2011.jpg» image_size=»full» margin_bottom=»40″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»2/3″ css=».vc_custom_1495193853780{padding-right: 20px !important;}»][vc_column_text]TRAJECTÒRIA DEL GRUP FOLKLÒRIC
SA COLLA DES VEDRÀ

En juliol de 1981 el grup folklòric SA COLLA DES VEDRÀ es constituí per donar al poble de Sant Agustí l’oportunitat de gaudir dels balls i de les costums eivissenques a partir de la pròpia gent del poble. El primer diumenge de juliol de 1981 va fer la primera ballada, i des de llavors en aquesta data celebra cada any el seu aniversari.
Des dels seus inicis, Sa Colla des Vedrà organitza ballades i activitats per a promoure la nostra cultura tant a Eivissa com fora d’aquesta.
Entre les activitats més destacades inclou:

  • Ballada el dia del patró Sant Agustí (28 Agost).
  • Organitza la festa pagesa al Pou des Rafals (primer diumenge després de Sant Agustí).
  • És la promotora del Concurs d’Estribots anual que s’organitza al poble i de la Xacota de Nadal on es canten, cada any, els estribots guanyadors els nens de l’escola de cançó pagesa. També han publicat un recull d’aquests estribots populars on hi ha participat gent de tot Balears titulat “Estribots a Sant Agustí des Vedrà”.
  • Organitza anualment la “Trobada folklòrica i d’artesans” el segon dissabte després de Sant Agustí (28 agost)
  • També ha participat amb diversos intercanvis i festivals tant nacionals com internacionals on el grup folklòric intenta difondre la cultura tradicional illenca.
  • Realitza durant tot l’any escola de ball pagès i d’instruments per a nens i nenes a partir de 6 anys, així com també cursos de cançó pagesa, i tallers de vestimenta tradicional tant d’home com de dona.
[/vc_column_text][mk_image src=»http://www.ballpages.cat/wp-content/uploads/2017/05/IMG_5302.jpg» image_size=»full» lightbox=»true» frame_style=»single_line» margin_bottom=»20″][vc_column_text]Sa Colla des Vedrà ha intentat captar dels majors del seu poble la essència de les nostres arrels i s’ha posat com a objectiu durant anys, transmetre tot això a les següents generacions.

Des de la seva creació, el grup ha utilitzat el ball, la música, les vestimentes i els instruments com a punt de partida per a la divulgació de la cultura i la tradició eivissenca.

ENS PODEU TROBAR A :
Facebook:
https://www.facebook.com/sacolla.desvedra

Correu electrònic:
sacolladesvedra@santagusti.info[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=»40px»][/vc_column][/vc_row]