Ensenyem cultura popular. Indumentària, ball, música i cançó d’Eivissa

El Consell Insular d’Eivissa, a través del seu Departament d’Educació, Cultura i Patrimoni, ha editat el llibre ‘Ensenyem cultura popular. Indumentària, ball, música i cançó d’Eivissa’. Per a la seua elaboració, s’ha comptat amb la col·laboració de la Federació de Colles de Ball i Cultura Popular d’Eivissa i Formentera i dels membres del Consell Assessor de Cultura Popular i Tradicional.

Es tracta d’un material conformat per uns textos senzills dels quatre àmbits que apareixen al títol d’aquest volum i que són part de la cultura popular eivissenca, a més d’una tria d’imatges àmplia i significativa d’aquesta cultura popular, complementat tot per una sèrie d’activitats per a l’alumnat d’educació infantil i primària de les escoles d’Eivissa.

Es pretén que aquest material sigui una eina pedagògica bàsica perquè el professorat d’Eivissa pugui introduir d’una manera metòdica i acompanyada de múltiples activitats la cultura popular eivissenca als centres escolars.

Al següents enllaços vos podeu descarregar el llibre “Ensenyem cultura popular d’Eivissa” (segona edició revisada y corregida):

  1. TEORIA 1 Indumentària (PDF, 10.416KB)
  2. TEORIA 2 Ball pagès (PDF, 1.798 KB)
  3. TEORIA 3 Música (instruments) (PDF, 2.254 KB)
  4. TEORIA 4 Cançó (4.727 KB)
  5. 2-ÀREA D’INFANTIL (10.102 KB)
  6. 3-ÀREA DE PRIMÀRIA 1r, 2n, 3r (PDF, 13.538 KB)
  7. 4-ÀREA DE PRIMÀRIA 4r, 5è, 6è (PDF, 14.687 KB)
  8. 5-CRÈDITS I AGRAÏMENTS (3.032 KB)

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons. Podeu reproduir-la i compartir-la en els termes que estableix la llicència

f2

Recent Posts

Leave a Comment